Ritus de l’edat adulta

Octavia E. Butler

«La seva evocadora, sovint preocupant, prosa explora temes de raça, sexe, poder i, en última instància, el que significa ser humà.»
New York Times         

Títol:
Ritus de l’edat adulta
(Saga Xenogènesi II)

Autora:
Octavia E. Butler

Any de publicació:
1988

Traducció:
Ernest Riera

Il·lustració de coberta:
Vorja Sánchez

Col·lecció:
Refugi 67

Longitud:
336 pàgines

Format:
14,5cm x 21cm

Enquadernació:
Tapa dura
(amb sobrecoberta)

Llançament:
3 de març de 2021

ISBN:
978-84-122356-4-7

Preu:
23,95 €

La història de Ritus de l’edat adulta té lloc quan ja han passat molts anys dels fets narrats a Alba. Akin, el fill de Lilith Iyapo, és segrestat poc després de néixer, però aquest cop els captors són ben humans. Ell no ho és, o no del tot. Malgrat tenir un aspecte força normal, en realitat Akin és el primer nadó mascle nascut de la barreja dels gens humans i oankali.

En el segon volum de la Saga Xenogènesi coneixerem la lluita d’Akin per sobreviure i superar la por, la sospita i l’odi dels éssers humans que han preferit aïllar-se del mestissatge que ell representa. Octavia E. Butler és una de les autores més reivindicatives i celebrades de la ciència-ficció. Gràcies al seu estil directe i concís, ben aviat t’endinsaràs en els racons més foscos de la condició humana. Apropa’t a la seva obra per primer cop en català i descobreix, a través de Lilith, Akin i els oankali, quin futur espera a la humanitat.

Octavia E. Butler, coneguda com la «gran dama de la ciència-ficció» va néixer a Pasadena (Califòrnia) el 22 de juny de 1947 i va morir a Lake Forest Park (Washington) el 24 de febrer de 2006. Guanyadora dels premis Hugo i Nebula, el 1995 es va convertir en el primer autor/a de ciència-ficció que va rebre una beca MacArthur. També va ser guardonada amb el prestigiós PEN Lifetime Achievement Award el 2000.