Ring Shout

P. Djèlí Clark

«Ring Shout és un viatge salvatge a la història de malson dels Estats Units, un fantàstic encreuament entre L’home invisible de Ralph Ellison i Buffy the Vampire Slayer.»

Annalee Newitz

Títol:
RING SHOUT (Càntic ritual)

Autor:
P. Djèlí Clark

Traducció:
Martí Sales

Il·lustració de coberta:
Albert Monteys

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
160 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
17 de febrer de 2021

ISBN:
978-84-122356-6-1

Preu:
17,95 €

El guanyador dels premis Alex, Nebula i Locus, P. Djèlí Clark, torna amb Ring Shout, una novel·la històrica de fantasia fosca que dona un gir sobrenatural al regnat de terror del Ku Klux Klan.

ALS ESTATS UNITS, ELS DIMONIS PORTEN CAPUTXES BLANQUES.

El 1915 la pel·lícula El naixement d’una nació, de DW Griffith, va llançar un encanteri a través d’Amèrica, inflamant les files del Klan i bevent profundament dels pensaments més foscos de la tradició blanca. A tota la nació es difonen la por i la violència entre els més vulnerables. Planegen portar l’infern a la Terra. Però fins i tot els Kukluxos poden morir.

Fermes en el seu camí, hi ha la Maryse Boudreaux i les seves companyes combatents de resistència, una tiradora de boca bruta i una Harlem Hellfighter. Armades amb fulla, bala i bomba, cacen els seus caçadors i envien els dimonis del Klan directament a l’infern. Però alguna cosa horrible es prepara a Macon, i la guerra a l’infern està a punt d’esclatar. Podrà la Maryse aturar el Klan abans que acabi el món?

P. Djèlí Clark és l’autor de les novel·les The Black God’s Drums, guanyadora d’un Premi Alex 2019, The Haunting of Tram Car 015 i A Dead Djinn in Cairo. Les seves històries curtes han estat dues vegades a la llista de lectures recomanades de la revista Locus, han aparegut en webs com Fireside Fiction, Beneath Ceaseless Skies, Heroic Fantasy Quarterly i en antologies impreses com Griots, Hidden Youth i Clockwork Cairo. És membre fundador del FIYAH, una revista de ficció especulativa negra i és un ressenyador poc freqüent a Strange Horizons. Actualment resideix a Nova Anglaterra i rumia sobre temes de diversitat en la ficció especulativa. Quan no escriu ficció, P. Djèlí Clark treballa com a acadèmic historiador, la investigació del qual abasta temes d’esclavitud i emancipació en el món atlàntic.