Els assassinats de la Molly Southbourne

Tade thompson

«L’estil de Tade Thompson és tan inexorable com una passejada fins al cadafal del botxí, acompanyada d’un terror glaçat i amb una exquisida comprensió del body horror.»
Cassandra Khaw

Títol:
Els assassinats de la Molly Southbourne 

Autor:
Tade Thompson

Any de publicació:
2017

Traducció:
Alexander Páez

Il·lustració de coberta:
Alex Santaló

Col·lecció:
Catxap

Longitud:
128 pàgines

Format:
12,5cm x 19,5cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
Juliol de 2019

ISBN:
978-84-120576-1-4

Preu:
14,50 €

Guanyadora del premi Nommo 2018 a millor novella.

Cada vegada que sagna neix una assassina.

Experimenta el terror d’Els assassinats de la Molly Southbourne, de Tade Thompson.

La norma és simple: no sagnis.

Des que la Molly Southbourne té memòria, s’ha vist morir. Sempre que sagna, emergeix una altra molly idèntica a ella i la motivació de destruir-la.

La Molly coneix totes les formes d’assassinar-se, però també sap que mentre visqui serà perseguida. Tant se val com de bé segueixi les normes, al final les mollys la trobaran. Hi ha alguna manera de posar punt final a la marea de sang o acabarà morint a les mans d’una noia que sembla ella mateixa?

Tade Thompson és l’autor de la novel·la de ciència-ficció Rosalera (finalista dels premis John W. Campbell i Arthur C. Clarke), i de la novel·la guanyadora del premi Kitschies Golden Tentacle, Making Wolf. Recentment s’han adquirit els drets cinematogràfics de la novella que tens a les mans, Els assassinats de la Molly Southbourne. També escriu relats, com ara, The Apologists, que va ser finalista al premi British Science Fiction Association. Nascut a Londres de pares ioruba, viu i treballa a la costa sud d’Anglaterra, on lluita contra l’addicció als llibres.