Els assassinats de la Molly Southbourne

Tade thompson

«L’estil de Tade Thompson és tan inexorable com una passejada fins al cadafal del botxí, acompanyada d’un terror glaçat i amb una exquisida comprensió del body horror.»
Cassandra Khaw

Títol:
Els assassinats de la Molly Southbourne 

Autor:
Tade Thompson

Any de publicació:
2017

Traducció:
Alexander Páez

Il·lustració de coberta:
Alex Santaló

Col·lecció:
Catxap

Longitud:
128 pàgines

Format:
12,5cm x 19,5cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
Juliol de 2019

ISBN:
978-84-120576-1-4

Preu:
14,50 €

Guanyadora del premi Nommo 2018 a millor novella.

Cada vegada que sagna neix una assassina.

Experimenta el terror d’Els assassinats de la Molly Southbourne, de Tade Thompson.

La norma és simple: no sagnis.

Des que la Molly Southbourne té memòria, s’ha vist morir. Sempre que sagna, emergeix una altra molly idèntica a ella i la motivació de destruir-la.

La Molly coneix totes les formes d’assassinar-se, però també sap que mentre visqui serà perseguida. Tant se val com de bé segueixi les normes, al final les mollys la trobaran. Hi ha alguna manera de posar punt final a la marea de sang o acabarà morint a les mans d’una noia que sembla ella mateixa?

Tade Thompson és l’autor de la novel·la de ciència-ficció Rosalera (finalista dels premis John W. Campbell i Arthur C. Clarke), i de la novel·la guanyadora del premi Kitschies Golden Tentacle, Making Wolf. Recentment s’han adquirit els drets cinematogràfics de la novella que tens a les mans, Els assassinats de la Molly Southbourne. També escriu relats, com ara, The Apologists, que va ser finalista al premi British Science Fiction Association. Nascut a Londres de pares ioruba, viu i treballa a la costa sud d’Anglaterra, on lluita contra l’addicció als llibres.

El Biblionauta: Entrevista a Tade Thompson

Tatiana Dunyó i Miquel Codony - A l’entrevista, Thompson demostra tenir el cap ben moblat i ser un escriptor que fuig de repetir esquemes. A Els assassinats de la Molly Southborne, sorgit d’una discussió amb la seva dona a la que ella va acabar dient-li “ets el teu pitjor enemic, ets la causa de...

Underbrain: Tade Thompson

Bouman - El escritor especializado en ciencia ficción recientemente galardonado con el premio Arthur C Clarke por su novela Rosalera (editada por Alianza Editorial en España), visitó España estos días para acudir a Celsius 232, evento de literatura fantástica de Avilés, y posteriormente presentar...

El Nacional: ‘Els assassinats de la Molly Southbourne’: la sang que dona vida

Gustau Nerín - Tade Thompson rebia la setmana passada el premi Arthur C. Clarke, un dels principals premis de ciència ficció del món, per Rosalera, l'obra que acaba de publicar en castellà Alianza Editorial (en traducció de Raúl García Campos). Thompson va visitar Barcelona per presentar aquesta...

Vídeo: Presentació de Tade Thompson a Gigamesh

Vídeo de la presentació de Tade Thompson a Gigamesh el 20 de juliol de 2019. Aquest estiu, gràcies a la col·laboració amb l'editorial Runas, hem tingut la sort de poder comptar amb la presència de Tade Thompson, que va aprofitar la seva estada a Avilés (Festival Celsius 232) per viatjar a...

“…Avui parlaré de Els assassinats de La Molly Southbourne que obre la col·lecció Catxap, dedicada a publicar novel·les curtes i experimentals. Novel·les inconformistes que potser són difícils d’etiquetar – com la present- però que poden deixar tanta o més petjada que els clàssics…”

Eloi Puig

El Kraken

“…Tade Thompson, crea una ambientació i un clima de tensió similars als que s’experimentaven amb pel·lícules de terror i misteri en blanc i negre. De fet, Els assassinats de la Molly Southbourne podria ser el guió d’un capítol de La dimensió desconeguda…”

Franchu Llopis

La Bookman

“…Un relat tan perfecte com brutal, un body horror molt proper al gore, però que conté aquell intel·ligent gest de complicitat a un esdeveniment que podria ser el destí del nostre futur com a raça, i que ja és símptoma en molts països de l’anomenat «primer món»…”

Matías Crowder

El Diari de Girona

“…Tade Thompson ja em va demostrar amb Rosalera que té una forma de tractar als personatges molt peculiar. La Molly és, sens dubte, un personatge molt ben construït. Thompson es centra en la seva psique i en la forma que té aquesta d’adaptar-se a una situació de constant horror. La Molly va creixent i el lector creix amb ella…”

Isa-janis

A través de otro espejo

“…Una novel·la de ciència-ficció, amb tocs de terror. Si ens posem al lloc de la Molly viurem esgarrifats, amb l’amenaça constant de ser atacada, sempre a punt per matar o morir. A estones carregada de sentiments, a estones deshumanitzada…”

Ramona Solé

Tumateix Llibres

“…El recomano als amants del terror, del fantàstic i el d’allò estrany, i també a aquells que vulguin descobrir a un autor que donarà molt què parlar…”

Isabel del Río

La Odisea del Cuentista

“…La narración con frases cortas genera un ritmo acelerado en la lectura lo que es de agradecer en un relato que engancha enseguida y en el que el poco a poco se va desgranando la extraña situación de la protagonista para satisfacción de todos…”

Bouman

Underbrain

“…En definitiva, una lectura que es devora en una tarda, d’un autor en auge amb idees innovadores i, per tant, absolutament recomanable…”

Daniel Genís

El Biblionauta

“…La trama del llibre és trepidant. Tade Thompson l’escriu com un cop de puny, concís i directe, sense ornaments, amb les paraules imprescindibles. La narració en temps present fa que l’acció sigui immediata. Es llegeix en una tarda. I aquesta capacitat de síntesi és, sens dubte, una de les grans virtuts d’Els assassinats de la Molly Southbourne…”

Raül Maigí

Les Rades Grises