Les lluminoses

Lauren Beukes

«Funciona a tots els nivells: està molt
ben escrita, té ritme, l’ambientació està aconseguidíssima, documentació exhaustiva
i la història és fascinant. Un Must»
Marc Pastor

Títol:
LES LLUMINOSES

Autora:
Lauren Beukes

Any de publicació:
2013

Traducció:
Lluís Delgado

Il·lustració de coberta:
Ricard Efa

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
384 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
24 de març de 2021

ISBN:
978-84-122356-9-2

Preu:
20,95 €

LA NOIA QUE NO HA MORT
CAÇA L’ASSASSÍ QUE NO HAURIA D’EXISTIR

Chicago, 1931
Harper Curtis, un home violent sense llar, arriba a una casa que amaga un secret sorprenent: és la porta que el trasllada a altres moments en el temps per assetjar dones joves que li apareixen com «lluminoses», envoltades d’una aura especial que les converteix en l’objecte preciós dels seus instints assassins.

Chicago, 1992
La vida de Kirby Mazrachi s’ha trastocat després del brutal intent d’assassinar-la. Mentre lluita per trobar el seu atacant, el seu únic aliat és en Dan, un reporter d’homicidis que va tractar el cas i intenta protegir-la de la seva obsessió. A mesura que la Kirby avança en la investigació, descobreix altres noies, les que no van aconseguir sobreviure. Les proves dels crims són… impossibles, i la resposta sembla amagar-se en una casa abandonada al centre de la ciutat.

Lauren Beukes va néixer a Johannesburg l’any 1976 i és l’escriptora sud-africana més guardonada i venuda internacionalment. Autora de Moxyland, Zoo City, Broken Monsters i Afterland, entre altres obres. Les seves novel·les s’han publicat a 24 països i s’estan adaptant per al cinema i la televisió. MRC i Appian Way treballen actualment en l’adaptació a sèrie de Les lluminoses per a Apple Tv. També és guionista, escriptora de còmics i documentalista guardonada. Viu a Ciutat del Cap, Sud-àfrica, amb la seva filla i dos gats problemàtics.