La llum fantàstica

 

Terry Pratchett

«Se’l trobarà molt a faltar, però quin llegat d’enginy i alegria que ens deixa!»
Ursula K. Le Guin

Títol:
La llum fantàstica
(una fantasia lleugera)

Autor:
Terry Pratchett

Any de publicació:
1986

Traducció:
Ernest Riera

Il·lustració de coberta:
Marina Vidal

Col·lecció:
Refugi A’Tuin

Longitud:
264 pàgines

Format:
14 cm x 21cm

Enquadernació:
Tapa dura

Llançament:
30 de març de 2021

ISBN:
978-84-124930-1-6

Preu:
19 €

«L’univers, deien, depenia, per al seu funcionament, de l’equilibri de quatre forces que ells identificaven com a encant, persuasió, incertesa i tossuderia.»

Mentre avança cap a una col·lisió aparentment inevitable amb una malèvola estrella vermella, el Discmón només té un possible salvador. Malauradament, aquest és el mag singularment inepte i covard anomenat Gratavent, que es va veure per última vegada caient de la vora del món. És una llàstima, perquè és tot el que hi ha…
Les novel·les del Discmón es poden llegir en qualsevol ordre, però La llum fantàstica és el segon llibre de la sèrie Els Mags i és on, amb l’amenaça de la destrucció del món a l’horitzó, Gratavent, Doslliris i el ferotge Equipatge finalitzen el viatge que van encetar a El color de la màgia.
Dins del llibre també trobareu l’article Com ser boxejador professional, en el qual Terry Pratchett dona consells a escriptors novells.

Sempre va considerar que el pànic era el millor mitjà de supervivència.

 

Terry Pratchett (Sir Terence David John Pratchett) és el celebrat creador de la sèrie del Discmón, un fenomen de vendes global, que va començar el 1983 amb la publicació d’El color de la màgia. En total, és autor de més de setanta llibres. Les seves novel·les han estat adaptades als escenaris i a les pantalles, i ha guanyat multitud de premis en el transcurs de la seva carrera, inclosa la Medalla Carnegie, a més de ser nomenat cavaller pels seus serveis a la literatura. Les vendes a tot el món dels seus llibres se situen en aquests moments pels volts dels 90 milions d’exemplars (però tampoc és que ningú es dediqui a comptar-los), i s’han publicat en quaranta-una llengües. Ara, quaranta-dues. Nascut a Anglaterra el 1948, va morir el 2015, però una gran legió de seguidors no permet que el llegat de Pratchett caigui en l’oblit i, any rere any, celebren l’obra del seu autor favorit inundant les xarxes amb el hashtag #SpeakHisName.