La història de la teva vida i altres contes

Ted Chiang

«Absorbents narracions amb meditacions sobre l’univers, l’existència, el temps i l’espai… planteja qüestions sobre la naturalesa de la realitat i el que és ser humà»
The New York Times

Títol:
La història de la teva vida i altres contes

Autor:
Ted Chiang

Traducció:
Lluís Delgado

Il·lustració de coberta:
Cristian Malagón

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
320 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
3 de novembre de 2021

ISBN:
978-84-123633-6-4

Preu:
20,95 €

Una premiada col·lecció de contes de l’autor d’Exhalació que inclou La història de la teva vida, relat en què es va basar la pel·lícula Arrival.

Amb La història de la teva vida i altres contes, la seva magistral primera col·lecció de relats, Ted Chiang barreja hàbilment l’emoció humana i el racionalisme científic en vuit històries notablement diverses, totes explicades en la seva prosa precisa i evocadora. Des d’una elevada torre babilònica que connecta una terra plana amb el firmament, fins a un món on les visites angelicals són una part meravellosa i terrorífica de la vida quotidiana; des d’una modificació neuronal que elimina l’atractiu de la bellesa física, fins a un llenguatge aliè que desafia la nostra percepció del temps i la realitat, les fantasies rigorosament imaginades de Chiang ens conviden a qüestionar la nostra comprensió de l’univers i del lloc que hi tenim.

 

Ted Chiang és un autor nord-americà de ficció especulativa. El seu nom xinès és Chiang Feng-nan. Es va llicenciar en Informàtica a la Universitat de Brown. Actualment treballa com a redactor tècnic a la indústria del software i viu a Bellevue, a prop de Seattle, Washington. Ha participat en el famós Clarion Writers Workshop (1989), un seminari per a escriptors de ciència-ficció. Sense ser un autor prolífic, perquè només va publicar onze relats fins 2009, els llibres de Ted Chiang han guanyat tot un reguitzell de prestigiosos premis de ficció especulativa. El 2013 els seus relats ja havien guanyat quatre premis Nebula, tres premis Hugo, el premi John W Campbell Award, tres premis Locus, el premi Theodore Sturgeon i el premi Sidewise. El 2020 Exhalació ha guanyat ja dos premis Locus (un com a col·lecció de relats i un altre per Òmfal). Els primers vuit contes de Chiang es troben recollits en el llibre Stories of Your Life, and Others. Sense haver escrit mai cap novel·la, és un dels escriptors actuals de ciència-ficció més condecorats.