La Brigada Lluminosa

Kameron Hurley

«La Brigada Lluminosa és, de molt, el millor llibre de Hurley. L’escriptura és visceral i la trama té una complexitat que fa rodar el cap.»
Mur Lafferty

Títol:
La Brigada Lluminosa

Autora:
Kameron Hurley

Any de publicació:
2019

Traducció:
Anna Llisterri

Il·lustració de coberta:
Marina Vidal

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
352 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
9 d’octubre de 2019

ISBN:
978-84-120576-3-8

Preu:
18,95 €

L’autora de The Stars are Legion i guanyadora de dos Hugos ens porta una nova novel·la trepidant de ciència-ficció sobre una guerra futurista en què els soldats són transformats en llum per transportar-los al front de Mart.

«Van dir que la guerra ens convertiria en llum. Volia formar part dels herois que ens donarien aquest món millor.»

La Brigada Lluminosa. Així és com els soldats que lluiten en la guerra contra Mart anomenen els que tornen… diferents. Tothom queda transformat pel que la corporació els ha de fer per convertir-los en llum. Els que sobreviuen aprenen a cenyir-se a les instruccions de la missió, passi el que passi realment durant el combat.

Dietz, que acaba d’arribar a la infanteria, comença a experimentar salts de combat que no coincideixen amb els de la seva secció. I els mals salts que fa expliquen una història de la guerra que no encaixa amb el que el comandament corporatiu vol fer creure a les tropes.

Kameron Hurley és una escriptora premiada que s’especialitza en el futur de la guerra i els moviments de resistència. Hurley és l’autora de The Stars are Legion i de l’antologia d’articles The Geek Feminist Revolution, com també de la premiada trilogia God’s War i de la sèrie The Worldbreaker Saga. Ha guanyat els premis, Hugo, Locus i Kitschy, i també el premi Sydney J. Bounds al millor autor novell. També ha estat finalista dels premis Arthur C. Clarke, Nebula i Gemmell Morningstar. Ha publicat peces curtes a Popular Science Magazine, Lightspeed i nombroses antologies. Hurley també ha escrit per a The Atlantic, Writers Digest, Entertainment Weekly, The Village Voice, L.A. Weekly, Bitch Magazine i Locus Magazine. Publica regularment a KameronHurley.com.