Els dits de la bruixa

Tamara Romero

«Tant li fa l’etiqueta que posin al nou llibre de Tamara Romero. New Weird? Dark Fantasy?Greenpunk? Ciència-ficció? És fantàstic i l’has de llegir!

Antonio Torrubia

Títol:
Els dits de la bruixa

Autor:
Tamara Romero

Any de publicació:
2012

Pròleg:
Víctor García Tur

Il·lustració de coberta:
Cristina Cid

Col·lecció:
Catxap

Longitud:
120 pàgines

Format:
12,5cm x 19,5cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
Juliol de 2020

ISBN:
978-84-121600-7-9

Preu:
15,50 €

Una bruixa amb els cabells vermells i els dits d’acer apareix inconscient a la llera del riu Adrenalina. Un científic amb una malaltia angoixant la rescata i li ofereix refugi a la seva cabana.

Aquí comença i convergeix la història maleïda dels protagonistes, en un món que supera a poc a poc les conseqüències d’una dictadura aterridora i on conviuen somnàmbuls que no volen despertar-se, punks que s’implanten peces metàl·liques al cos, robots de companyia que freguen la perversió i un grapat de bruixes que, un bon dia, van decidir abandonar les ciutats per conquerir els boscos.

Els dits de la bruixa és la reveladora història d’una dimensió màgica i complexa que amaga als troncs dels arbres els seus secrets més terribles.

Tamara Romero va néixer a Barcelona. És llicenciada en Comunicació i ha treballat com a periodista i editora. Dedica gran part del temps a llegir i escriure, i és autora de novel·les com La estatua que tiembla, Brújula y murciélago o La momia y la niñera, entre d’altres. Els seus relats, un dels quals va obtenir un premi Ignotus, han aparegut en revistes i antologies com Strange Horizons, Combustible Lovecraft o The Barcelona Review.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

“L’onada de ciència ficció i fantasia traduïda al català i per a paladars exigents segueix copejant amb força. I en aquesta ocasió, aquesta ona no arriba tan sols en forma d’aigua desfrenada i escuma, sinó que arrossega també tota la flaire de sal i de criatures sorgides dels malsons de les profunditats i que van tenir el seu màxim exponent en el terror còsmic de H.P. Lovecraft (1890-1937).” Pep Corral

Regio 7

“Un llibre ideal doncs per la present col·lecció. Un catxap com Déu mana: Visceral, tenebrós, diferent, transgressor i potser no apte per tots els públics però que sí una obra que realitza una tasca increïble per una banda al acostar-nos al terror lovecraftià en la nostra llengua.”

Eloi Puig

El Kraken

En conjunto, el libro de Cassandra Khaw ofrece una interesante mezcla de temas clásicos con perspectiva moderna que puede servir como introducción al terror cósmico, así como satisfacer a los fans del género.…”

Raúl Calvo

Underbrain

“Em sembla interessant com Khaw aparta la perspectiva còsmica del terror clàssic lovecraftià per utilitzar els seus elements en la línia del body horror, on un cop més ens ofereix unes descripcions detalladíssimes, viscerals i plenes de textures, que xipollegen i es fan vives sobre el paper, que supuren humors estranys i es filtren al nostre cervell…”

Tatiana Dunyó

El Biblionauta

“Amb estils lleugerament diferents, però amb una capacitat visual que atrapa des del primer moment, els dos textos de Cassandra Khaw t’ofereixen un viatge per un món de malsons que sap jugar amb els gèneres, amb els referents lovecraftians i que et deixa amb ganes de seguir llegint més històries sobre John Persons.”

Inés Macpherson

Encuentosydesencuentos's Blog

Cassandra Khaw no et fa llegir històries sobre detectius, això és només un aparador, et fa viure gràcies a una impecable forma de descriure les pors, l’angoixa, l’horror, la sang, l’odi, la bogeria, en definitiva, l’horror còsmic quan està tancat a la pobra embolcall de la carn d’un ésser humà.”

Carlos Acedo

El gato de Vader