Els dits de la bruixa

Tamara Romero

«Tant li fa l’etiqueta que posin al nou llibre de Tamara Romero. New Weird? Dark Fantasy?Greenpunk? Ciència-ficció? És fantàstic i l’has de llegir!

Antonio Torrubia

Títol:
Els dits de la bruixa

Autor:
Tamara Romero

Any de publicació:
2012

Pròleg:
Víctor García Tur

Il·lustració de coberta:
Cristina Cid

Col·lecció:
Catxap

Longitud:
120 pàgines

Format:
12,5cm x 19,5cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
Juliol de 2020

ISBN:
978-84-121600-7-9

Preu:
15,50 €

Una bruixa amb els cabells vermells i els dits d’acer apareix inconscient a la llera del riu Adrenalina. Un científic amb una malaltia angoixant la rescata i li ofereix refugi a la seva cabana.

Aquí comença i convergeix la història maleïda dels protagonistes, en un món que supera a poc a poc les conseqüències d’una dictadura aterridora i on conviuen somnàmbuls que no volen despertar-se, punks que s’implanten peces metàl·liques al cos, robots de companyia que freguen la perversió i un grapat de bruixes que, un bon dia, van decidir abandonar les ciutats per conquerir els boscos.

Els dits de la bruixa és la reveladora història d’una dimensió màgica i complexa que amaga als troncs dels arbres els seus secrets més terribles.

Tamara Romero va néixer a Barcelona. És llicenciada en Comunicació i ha treballat com a periodista i editora. Dedica gran part del temps a llegir i escriure, i és autora de novel·les com La estatua que tiembla, Brújula y murciélago o La momia y la niñera, entre d’altres. Els seus relats, un dels quals va obtenir un premi Ignotus, han aparegut en revistes i antologies com Strange Horizons, Combustible Lovecraft o The Barcelona Review.