El rastre del llamp

Rebecca Roanhorse

«Des d’un inici descarnat fins a un final brutal, El rastre del llamp crea un viatge potent i intensament personal en un paisatge postapocalíptic captivador i convincent.»
Kate Elliott

Títol:
El rastre del llamp 
(El sisè món)

Autora:
Rebecca Roanhorse

Any de publicació:
2018

Traducció:
Scheherezade Surià

Il·lustració de coberta:
Tommy Arnold

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
288 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
20 de juny de 2019

ISBN:
978-84-120576-0-7

Preu:
19,95 €

Mentre que pràcticament tot el món ha desaparegut per les inundacions d’una apocalipsi climàtica, Dinétah (antiga reserva navajo) ha renascut. Els déus i els herois caminen entre els humans, però també els monstres.

La Maggie Hoskie és una matamonstres de Dinétah, una assassina amb poders sobrenaturals. Quan un poblat necessita ajuda per trobar una nena desapareguda, la Maggie és la seva última esperança, però el que descobreix del monstre és molt més espantós del que s’hauria pogut imaginar. A contracor, la Maggie rep l’ajuda d’en Kai Arviso, un xaman molt poc convencional, i tots dos viatgen per la reserva desxifrant pistes de llegendes antigues, intercanviant favors amb engalipadors i lluitant contra la bruixeria més obscura en un món fragmentat on la tecnologia fa fallida i les morts se succeeixen sense explicació aparent.

Quan la Maggie descobreix la veritat que s’amaga rere els assassinats, haurà d’enfrontar-se al seu passat, si vol sobreviure.

Rebecca Roanhorse és una escriptora amb arrels índies americanes de la tribu Ohkay Owingeh i d’origen afroamericà, graduada a Yale i també advocada. Va guanyar els premis Hugo i Nebula amb el relat Welcome to Your Authentic Indian Experience™ i el premi John W. Campbell 2017 a millor escriptor novell. El 2019 ha estat nominada als premis Hugo, Nebula i Locus per aquesta novel·la, El rastre del llamp. Viu al nord de Nou Mèxic amb la seva filla, el seu marit i un carlí.

Café libreria entrevista en exclusiva a Rebecca Roanhorse (podcast)

Les companyes de Café Librería entrevisten a Rebecca Roanhorse amb motiu de la seva visita a Barcelona.

La nave invisible entrevista a Rebecca Roanhorse

Clara Jáuregui, Anna Roldós i  Laura S. Maquilón, redactores de La Nave Invisible, entrevisten a Roanhorse, autora d'El rastre del llamp.

“…L’autora té interès a posar un mirall davant del lector per fer-nos veure com d’especials som, però tot depèn de l’ús que fem de les nostres virtuts. “Ser una heroïna no vol dir que hagis de ser perfecta, sinó fer el que és correcte”, li diu en Kai a la Maggie…”

Raül Maigí

Les Rades Grises

“…les escenes de “sang i fetge”, plenes d’acció i molt ben narrades, ens portaran al centre mateix dels esdeveniments i ens faran passar les pàgines a un ritme accelerat. Precisament el ritme que te la història és en major part vertiginós, fent pensar que una saga de llibres com aquesta agrairia una adaptació a sèrie “de crispetes” feta per Netflix.…”

Carla Plumed

Café de tinta

“…Si hagués de definir-lo així depressa us diria que és una distòpia d’aventures eco-feminista amb una protagonista meravellosa…”

Carlota Freixenet

La carbonera

“…Descubrir a Maggie fue una experiencia interesante porque detrás de esa cazamonstruos “badass”hay otras capas más internas. A lo largo de la historia podremos verla aterrorizada por sus propios medios, cansada y triste por su soledad, afectada por la pérdida de seres queridos en su vida pero, sobre todo, en lucha con su propia identidad…”

Arturo Urbanos

Flight of a dreamer

“La ambientación creada por Roanhorse tiene elementos interesantes y es, de hecho, uno de los puntos fuertes de la novela. La fantasía urbana que presenta tiene toques de western y también elementos de mundo fantástico, pero nunca abandonan el realismo y la credibilidad.”

Isa J. González i Alister Mairon

Windumanoth

“…Si busques una lectura entretinguda, però, situada en un escenari interessant i amb una bona dinàmica de personatges, El rastre del llamp és una bona elecció que, a més, ja té publicada una continuació en anglès que no crec que trigui en caure a les mans dels amics de Mai Més Llibres… Anem a pams.…”

Miquel Codony

El Biblionauta