El rastre del llamp

Rebecca Roanhorse

«Des d’un inici descarnat fins a un final brutal, El rastre del llamp crea un viatge potent i intensament personal en un paisatge postapocalíptic captivador i convincent.»
Kate Elliott

Títol:
El rastre del llamp 
(El sisè món)

Autora:
Rebecca Roanhorse

Any de publicació:
2018

Traducció:
Scheherezade Surià

Il·lustració de coberta:
Tommy Arnold

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
288 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
20 de juny de 2019

ISBN:
978-84-120576-0-7

Preu:
19,95 €

Mentre que pràcticament tot el món ha desaparegut per les inundacions d’una apocalipsi climàtica, Dinétah (antiga reserva navajo) ha renascut. Els déus i els herois caminen entre els humans, però també els monstres.

La Maggie Hoskie és una matamonstres de Dinétah, una assassina amb poders sobrenaturals. Quan un poblat necessita ajuda per trobar una nena desapareguda, la Maggie és la seva última esperança, però el que descobreix del monstre és molt més espantós del que s’hauria pogut imaginar. A contracor, la Maggie rep l’ajuda d’en Kai Arviso, un xaman molt poc convencional, i tots dos viatgen per la reserva desxifrant pistes de llegendes antigues, intercanviant favors amb engalipadors i lluitant contra la bruixeria més obscura en un món fragmentat on la tecnologia fa fallida i les morts se succeeixen sense explicació aparent.

Quan la Maggie descobreix la veritat que s’amaga rere els assassinats, haurà d’enfrontar-se al seu passat, si vol sobreviure.

Ressenya: Aurora Destiny

Aurora Rubio
“…¿Sabéis de esos libros que os da una pena enorme acabarlos? Pues éste es uno de ellos porque me ha tenido en vilo durante unos días y me ha dado una rabia tremenda cuando le he dado la vuelta a la última página…” Llegir més…

Ressenya: La Carbonera
Carlota Freixenet
“…Si hagués de definir-lo així depressa us diria que és una distòpia d’aventures eco-feminista amb una protagonista meravellosa…” Llegir més…

Rebecca Roanhorse és una escriptora amb arrels índies americanes de la tribu Ohkay Owingeh i d’origen afroamericà, graduada a Yale i també advocada. Va guanyar els premis Hugo i Nebula amb el relat Welcome to Your Authentic Indian Experience™ i el premi John W. Campbell 2017 a millor escriptor novell. El 2019 ha estat nominada als premis Hugo, Nebula i Locus per aquesta novel·la, El rastre del llamp. Viu al nord de Nou Mèxic amb la seva filla, el seu marit i un carlí.