El color de la màgia

Terry Pratchett

«Se’l trobarà molt a faltar, però quin llegat d’enginy i alegria que ens deixa!»
Ursula K. Le Guin

Títol:
El color de la màgia

Autor:
Terry Pratchett

Any de publicació:
1983

Traducció:
Ernest Riera

Il·lustració de coberta:
Marina Vidal

Col·lecció:
Refugi A’Tuin

Longitud:
272 pàgines

Format:
14 cm x 21cm

Enquadernació:
Tapa dura

Llançament:
1 desembre de 2021

ISBN:
978-84-123633-3-3

Preu:
18,50 €

«… l’experiència li deia que només era qüestió de temps que l’equilibri normal de l’univers quedés restaurat i comencés a torturar-lo com feia sempre».

En algun punt de la frontera entre el pensament
i la realitat existeix el Discmón, un lloc i un temps paral·lel que pot sonar com el nostre i fer la mateixa olor, però que sembla completament diferent. Sobretot, perquè és un món pla sostingut per quatre elefants recolzats a la part posterior d’una tortuga gegant que es mou per l’espai.
I aquí és on comença tot, amb el primer turista del Discmón, l’excepcionalment ingenu Doslliris i el ferotge equipatge que el segueix a tot arreu amb el seu centenar de potetes. En Gratavent, un mag benintencionat però notablement inepte, s’encarregarà de guiar i protegir l’estranger durant una expedició tan divertida com perillosa.
El color de la màgia és el viatge inaugural de Terry Pratchett per l’ara llegendària terra del Discmón. Dins també trobareu l’article Reialmes màgics.

Dracs, dimonis, Mags, Assassins i
lladres. Podem assegurar el caos…

 

Terry Pratchett (Sir Terence David John Pratchett) és el celebrat creador de la sèrie del Discmón, un fenomen de vendes global, que va començar el 1983 amb la publicació d’El color de la màgia. En total, és autor de més de setanta llibres. Les seves novel·les han estat adaptades als escenaris i a les pantalles, i ha guanyat multitud de premis en el transcurs de la seva carrera, inclosa la Medalla Carnegie, a més de ser nomenat cavaller pels seus serveis a la literatura. Les vendes a tot el món dels seus llibres se situen en aquests moments pels volts dels 90 milions d’exemplars (però tampoc és que ningú es dediqui a comptar-los), i s’han publicat en quaranta-una llengües. Ara, quaranta-dues. Nascut a Anglaterra el 1948, va morir el 2015, però una gran legió de seguidors no permet que el llegat de Pratchett caigui en l’oblit i, any rere any, celebren l’obra del seu autor favorit inundant les xarxes amb el hashtag #SpeakHisName.