Compte! Conté contes!

Ivan Ledesma

Ivan Ledesma ens trasllada a un
univers de terrors propis i propers que són a l’altra banda d’aquestes pàgines, al teu carrer, al teu
poble, darrere la porta d’aquell ascensor que té els llums fosos. Darrere teu. Ara.

Títol:
Compte! Conté contes!

Autor:
Ivan Ledesma

Il·lustració de coberta:
Maldo illustration

Col·lecció:
Nüwa

Longitud:
144 pàgines

Format:
15cm x 23cm

Enquadernació:
Rústica amb solapes

Llançament:
22 d’octubre de 2022

ISBN:
978-84-124930-8-5

Preu:
19,50 €

Compte!
Estàs llegint la sinopsi d’un llibre perillós. És ple de relats que et salten dins del cap i no volen abandonar-te. Després no diguis que ningú no t’ho va advertir.

El cuc ple de dents ha tornat al nostre món i encara que no recorda qui és, sí que sap com pot acabar amb aquesta gana voraç que el consumeix. La porta d’una dimensió infernal s’ha obert en una vella mina abandonada i exigeix que se li reti homenatge amb sacrificis. Les arrels s’han apoderat del món i no permeten que ningú se salvi de buscar un lloc amb aigua i sol on passar la resta de l’eternitat. Els fantasmes trenquen la monotonia en les llargues hores del torn de nit de l’hospital, i les infermeres ja els coneixen prou bé…

Ivan Ledesma s’ha dedicat, des de finals dels anys noranta, a l’escriptura creativa per a tota mena de mitjans, encara que, des de 2020, es dedica en exclusiva a la creació literària.
Negorith va ser la seva primera incursió en la novel·la, amb la qual el 2017 va guanyar el Premi Joaquim Ruyra de les lletres catalanes. Posteriorment, ha escrit llibres com 184, 3 días en la calle del Ciprés o El rito circular.
És el guionista de pel·lícules com Xtremo, que va ser número 1 mundial a Netflix, o Awareness, d’Amazon. A més, ha escrit llibres infantils, com les sagues Diario de Dan i Dragonxs o novel·les gràfiques per a adults, com La Vampira de Barcelona. Com a músic, ha compost i editat un grapat de discos amb diverses bandes.