Albert Monteys

Calavera Lunar

Especial 25è aniversari

«Calavera Lunar fabrica tot el seu
equipament amb escuradents des de l’episodi
“Calavera Lunar fa un curs d’armament
amb escuradents”.»

Títol:
Calavera Lunar
Especial 25è aniversari

Autor:
Albert Monteys

Longitud:
80 pàgines

Format:
17,5cm x 26,5cm

Enquadernació:
Tapa dura

Llançament:
24 de novembre de 2021

ISBN:
978-84-123633-4-0

Preu:
19,50 €

Durant dècades, les aventures d’en Calavera Lunar han apropat el sentit de la meravella a petits i grans, marcant generació rere generació de lectors. Ara, un dels herois més llegendaris de la nostra historieta torna en aquest luxós volum que inclou una selecció dels seus episodis més memorables.

Éssers d’energia, criminals multiment, persecucions, dilemes morals, amors no correspostos, viatges en el temps, manualitats extremes, brutalitat policial, monstres gegants i molt més en un volum que cal atresorar en la biblioteca de qualsevol aficionat al novè art.

Albert Monteys i Homar (Barcelona, 1971) és un autor de còmic català, conegut sobretot pels seus treballs per al setmanari satíric El Jueves, revista de la qual va ser director del 2006 al 2011. És guanyador dels premis a l’Autor Revelació (1997), al Millor Guió (2006) i a la Millor Obra (2019) del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Actualment, és un dels il·lustradors i guionistes espanyols més reconeguts a l’àmbit internacional, sobretot degut a la repercussió al mercat americà dels seus últims treballs (Univers, Solid State, Matadero cinco). Aquest 2021 ha rebut la seva segona nominació als premis Eisner per l’adaptació de l’obra de Kurt Vonnegut.