Bon Averanys

Terry Pratchett & Neil Gaiman

«Naixien en un món que anava en contra seva de mil maneres diferents, i llavors dedicaven la gran majoria de les seves energies a fer-lo encara pitjor.»

Títol:
Bons avernys

Autor:
Terry Pratchett
Neil Gaiman

Any de publicació:
1990

Traducció:
Ernest Riera

Il·lustració de coberta:
Marina Vidal

Col·lecció:
Refugi A’Tuin

Longitud:
464 pàgines

Format:
14 cm x 21cm

Enquadernació:
Tapa dura

Llançament:
28 de setembre de 2022

ISBN:
978-84-124930-2-3

Preu:
25,50 €

 Aziraphale, un àngel una mica exigent, i Crowley, un dimoni que no para quiet, ara es troben en una situació difícil… Viuen entre els mortals de la Terra des del començament, s’han aficionat bastant al seu estil de vida i de fet són tan mundans i humans com la resta de la humanitat.
Un bon dia del segle xx els seus superiors encarreguen a Crowley que canviï l’Anticrist, que acaba de néixer, per un altre nadó de la clínica, però les coses no surten com el dimoni les tenia planejades —­­encara que ell no se n’adona. El petit fill de Satanàs creix amb el nom d’Adam en una família normal i corrent, mentre Crowley i Aziraphale estan pendents de Nigromant, l’altre nen. A mesura que el dia de la fi del món s’acosta, tota una colla d’hilarants personatges es van creuant en el camí de l’àngel i el dimoni, i Adam, que des de petit ha somiat amb alienígenes i texans, s’adona que el món dels adults no té res a veure amb el seu.

Arriba L’apocalipsi, ple d’al·lusions descartables i àmplies notes a peude pàgina rialleres.

Sir Terry Pratchett va ser l’autor de més de cinquanta llibres amb un enorme èxit internacional, inclosa la sèrie del Discmón. Guardonat amb la Medalla Carnegie, va ser nomenat Oficial de l’Orde de l’Imperi Britànic en reconeixement pels seus «serveis a la literatura». Pratchett, que va viure a Anglaterra, va morir l’any 2015 a l’edat de seixanta-sis anys.


NEIL GAIMAN ha estat número u de vendes a les llistes del New York Times i és autor de més de vint llibres, inclosos Mitologia nòrdica, American Gods i El llibre del cementiri. Entre els molts premis literaris que ha guanyat hi trobem les medalles Newbery i Carnegie i els premis Hugo, Nebula, World Fantasy i Will Eisner. Originari d’Anglaterra, Gaiman viu ara als Estats Units.