8 Tresors

David Díaz – Alba Aragón

Estàs preparat per ser un més de la tripulació?

Títol del Joc:
8 Tresors

Jugadors:
de 2 a 5

Edat:
a partir de 5 anys

Edita:
GDM Games (amb la col·laboració de Mai Més)

Autor:
David Díaz (Detective Papaya)

Il·lustradora:
Alba Aragón

Longitud:
98 pàgines

Format:
18cm x 27cm

Enquadernació:
Tapa dura

Llançament:
17 de novembre de 2021

ISBN:
978-84-09345-47-2

Preu:
20 €

Tothom a bord! Tot el vaixell es bressola amb l’onatge de la Gran Dama Blava. Fa uns dies somiaves en formar part d’un clan pirata i avui ja formes part de la tripulació. A on us portaran les aigües d’aquest oceà? Rescataràs un vell tresor pirata?

Comerciaràs amb mercaders i persones d’interès per aconseguir un bon botí? Viuràs perillosos rescats a alta mar i en llocs inhòspits? O potser exploraràs les regions a la recerca d’un dels vuit tresors llegendaris? Sigui quina sigui la teva ambició, les aigües s’obren per a tu. Que comenci l’aventura, grumet!

8 Tresors és un joc de rol especialment dissenyat per a la mainada, amb regles senzilles, pensades per fer amena l’experiència de rol amb els més petits de la casa i una ambientació carregada de sorpreses, on l’únic límit és la vostra imaginació. Descobreix els misteris que oculten
les enigmàtiques regions de la Gran Dama Blava, enfronta’t als éssers mitològics més estranys, mentre lluites per no ser abordat per les temeràries companyies pirates. Llueix les teves millors gales i supera els mals tràngols que puguis passar. La recompensa és més a prop del que t’esperes! Al llibre hi trobareu tot el necessari per jugar.

– Unes regles de joc bàsiques, aptes per a tots els nivells d’experiència rolera.

– Un munt de contingut sobre la Gran Dama Blava, la seva història, els seus personatges, les seves regions, els seus tresors…

– Deu travessies preparades per ser jugades per la vostra tripulació.

– Tot el necessari perquè puguis llançar-te a aquesta aventura.

– El vaixell està preparat per sortir a recórrer el mar. A què esperes per pujar a bord?

Per a grups de 2 a 5 grumets, a partir de 5 anys.

David Díaz, més conegut per Detectiu Papaia, és un grandíssim màster de rol infantil i el creador de 8 Tresors i Contratiempos, jocs de Rol pensats per iniciar els més petits i publicats per l’editorial GDM Games.